OVSE 2005

Srečanje OVSE 2005 je bila sklepna prireditev te organizacije pod slovenskim vodstvom, kjer je AVC group s partnerji bil zadolžen za celotno izvedbo avdio video storitev. Prireditev je potekala v več različnih halah, kjer je bilo potrebno zagotoviti primerna ozvočenja za govornike v nekaterih pa tudi sisteme za simultano prevajanje vključujoč s prevajalskimi kabinami.
Največja hala kjer je potekala glavna konferenca je merila 1.600m2 v njej pa se je nahajalo približno 950 udeležencev. Avdio sistem je vključeval 85 žičnih delegatskih enot z možnostjo izbire kanala poslušanja simultanega prevajanja, 880 brezžičnih digitalnih IR sprejemnikov s slušalkami, zvočniški sistem pa je bilo izveden z JBL VRX-932 enotami. Za poganjanje zvočniškega sistema so bili uporabljeni ojačevalniki CROWN, serija CTs, ki so bili krmiljeni s pomočjo procesorja dbx DriveRack 260. Za mešanje signalov je bila uporabljena mešalna miza SOUNDCRAFT GB4. Dodatno je bil vključen tudi brezžični mikrofonski sistem AKG WMS 4000. Avdio sistem je z zvokom oskrbel tudi komentatorske sobe in reporterski avto RTV Slovenija.
Tudi druga največja hala površine 900m2 za približno 350 udeležencev je bila opremljena s podobno tehnologijo (digitalni konferečni sistem z IR sprejeminiki, JBL VRX zvočniške enote, CROWN ojačevalniki, AKG brezžični sistemi, SOUNDCRAFT mešalna miza).
Dvorana za novinarje je sprejela do 210 udeležencev. Opremljena je bila z prevajalskim sistemom, katerega distribucija signala do navzočih novinarjev je bila izvedena brezžično, ter ozvočenjem, ki je bilo izvedeno s pomočjo komponent iz HarmanPro programa. Vključeni so bili zvočniki JBL SRX-712, katere so poganjali ojačevalniki CROWN CE 4000. Kvalitetno mešanje posameznih zvočnih virov je bilo izvedeno z SOUNDCRAFT mešalno mizo.
Dodatno je bilo z ustreznimi ozvočenji opremljenih še 6 dvoran. Elementi ozvočenja so bili vedno iz programa HarmanPro.

Kontaktna oseba: Jani Medič

PDF Download

© AVC group d.o.o. | Tržaška cesta 126 | 1000 Ljubljana | Slovenija